Kategória: Cinematográfus

Serenity team – Fotó & videó

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is, amit örömmel vesz elő a család, amit a gyerekek tágra nyílt, a szülők pedig könnyes szemmel néznek végig újra és újra.

Operatőri munkánk során ötvözzük a modern cinematográfia elemeit a hagyományos, dokumentarista stílussal, így minden fontos momentum rögzítésre kerül, szem előtt tartva az esztétikai minőséget és kreativitást is. A filmes hatáshoz nem csupán a kiváló képminőség járul hozzá, hanem a történetmesélés módja is, ahogyan bemutatjuk a nap eseményeit.

web: http://www.serenityteam.hu

“Flow in Love” ESKÜVŐI FOTÓZÁS & ESKÜVŐI FILMKÉSZÍTÉS kreatívan & szeretettel & csapatban

Adott egy állandóan motivált, folyton mozgásban lévő, humort kedvelő nő, és két kalandvágyó, ötletgazdag pasi. Egy fotós és két operatőr. Mindannyian szeretjük a változatosságot, felfokozott energiákat, és a kreativitást kívánó helyzeteket, illetve szeretünk együtt dolgozni. Csapatunkban a fotózás mellett nekem jutott a kapcsolattartó szerep, így első egyeztetéskor én fogok neked segíteni. A csapatmunkának rengeteg előnye van, ugyanakkor egy-egy esküvőn akár külön is részt veszünk, a két szolgáltatás (fotó és film) külön is rendelhető.

web: http://www.barthaandrea.com, http://www.eskuvoifilm.com

JUNOFilm

JUNOFilm – Esküvői videó és cinematográfia
Cinematográfus szemlélettel készítjük el filmedet az esküvődről. Legyen dokumentarista videó, játékfilm, vagy cinematográfia, megörökítjük legszebb emlékeidet.

web: http://junofilm.hu