Kategória: Egyeb szolgáltatások

Gyerekbarát Esküvőszervezés

Esküvői gyereksarok, Animátorok, játékok, arcfestés, lufi hajtogató, altatási lehetőség, de akár ugrálóvár, trambulin, bohóc várja a csemetéket. Ha már tudod kb. hány gyermek vesz részt esküvőtökön, kérj ajánlatot honlapunkon. Nekünk csak egy külön teremre van szükségünk az esküvő helyszínén, gyereklétszámtól függően.

web: www.gyerekbarateskuvoszervezes.hu

Lufiposta

Akár 50 db-ról vagy 200 db-ról legyen is szó, mindig szép látványt nyújt az égbe szökő lufik látványa. A lufiposta egy szórakoztató játékként is szolgálhat a pár és a vendégek részére.
Az “egyszerű” léggömb felengedés és a lufiposta mellett választhatsz led-es és villogó ledes léggömböket is, a 28 cm-es mérettől a 91 cm-ig.

web: www.lufiposta.hu

Dikacz Ferenc

Lufi díszítéssel foglalkozunk esküvőre, születésnapra, céges rendezvényekre. Ezenkívül egyszerű lufifigurától a lufiszobrokig vállalunk megrendeléseket, a lufiruhától a karneváli jelmezekig mindent eltudunk készíteni a megrendelő ötlete alapján.

web: http://www.ballon.sk

Goldlaser

Csapatunk célja a tökélete szórakoztatás egyedi lézer show-k írásával.
Specialitásunk az egyedi hangjátékos multimédia lézer show, mellyel akár esküvőn is elkápráztathatja a násznépet. Az esküvői lézer show előnye hogy kül- és beltéren egyaránt kivitelezhető, egyedi engedélyeztetést nem igényel. Szeretettel várjuk a megkereséseket!

web: http://goldlaser.hu/szolgaltatasaink/eskuvoi-lezer

Bridal Mirage

Lehetőséget biztosítok a menyasszonyoknak, hogy lépést tudjanak tartani a külföldi esküvői divattal a kiegészítőkben is. Fontos számomra a minőségi alapanyagok használata, mert tudom, a szép kivitelezés önmagában nem elég. Egyediségem garanciája a kézzel, kézműves technikákkal készült kiegészítők.

web: http://www.bridalmirage.hu

Galagonya bohóc

Sok a kisgyerekes ismerős, rokon a násznépben? Ugye tudod, hogy a gyerekek a legjobban szervezett esküvőt is pillanatok alatt tönkretehetik?
Mi pont abban tudunk segíteni, hogy a gyerekek is bulinak éljék meg a lagzit, és hogy közben a gyerekkel érkezők is az ifjú párra koncentrál-hassanak, velük ünnepelhessenek!

web: http://www.galagonyabohoc.hu/eskuvokre