Kategória: Esküvői fotós

Serenity team – Fotó & videó

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is, amit örömmel vesz elő a család, amit a gyerekek tágra nyílt, a szülők pedig könnyes szemmel néznek végig újra és újra.

Operatőri munkánk során ötvözzük a modern cinematográfia elemeit a hagyományos, dokumentarista stílussal, így minden fontos momentum rögzítésre kerül, szem előtt tartva az esztétikai minőséget és kreativitást is. A filmes hatáshoz nem csupán a kiváló képminőség járul hozzá, hanem a történetmesélés módja is, ahogyan bemutatjuk a nap eseményeit.

web: http://www.serenityteam.hu

“Flow in Love” ESKÜVŐI FOTÓZÁS & ESKÜVŐI FILMKÉSZÍTÉS kreatívan & szeretettel & csapatban

Adott egy állandóan motivált, folyton mozgásban lévő, humort kedvelő nő, és két kalandvágyó, ötletgazdag pasi. Egy fotós és két operatőr. Mindannyian szeretjük a változatosságot, felfokozott energiákat, és a kreativitást kívánó helyzeteket, illetve szeretünk együtt dolgozni. Csapatunkban a fotózás mellett nekem jutott a kapcsolattartó szerep, így első egyeztetéskor én fogok neked segíteni. A csapatmunkának rengeteg előnye van, ugyanakkor egy-egy esküvőn akár külön is részt veszünk, a két szolgáltatás (fotó és film) külön is rendelhető.

web: http://www.barthaandrea.com, http://www.eskuvoifilm.com

www.rianfoto.hu – Esküvői fotózás

Közeleg az esküvőtök? Műfaji kötöttségek nélkül fotózunk művészi portréktól a turista pillanatképekig hangulatot, érzelmeket, és a résztvevő személyiségeket. Fotózás két fotóssal, akár több helyszínen, választható stílusban, spontán vagy megtervezett forgatókönyv szerint Magyarországon, vagy külföldön.

web: http://www.rianfoto.hu

Agárdi Gábor esküvői fotós

Célunk, hogy nem csupán megörökítsük a nap legfontosabb pillanatait, hanem maradandó műalkotást készítsünk. Köszönjük, hogy megtiszteltetek minket bizalmatokkal és beengedtetek az életetekbe. A legkeményebben dolgozunk azért, hogy azt a kiváló minőséget és szolgáltatást nyújtsuk számotokra, mely ránk jellemző és már sokak által ismert. A Ti bizalmatokkal és a mi szenvedélyünkkel közösen varázslatot teremthetünk.

web: http://www.digilab.hu

Fotó Hajdú – www.weddingphotograph.eu

Ha többre és különlegesebbre vágysz, mint egy átlagos esküvőfotózás,
ha prémium szolgáltatást és tökéletes fotókat szeretnél,
ha szereted a kiemelkedő minőségű képeket
Egyedi, Kreatív, Professzionális esküvőfotózás.
Csúcstechnikával, magas-, prémium színvonalon

web: http://www.weddingphotograph.eu

Wendl Photography – Esküvőfotózás

Wendl Péter vagyok, és esküvő fotózással foglalkozom Magyarországon, de szívesen utazom külföldre is. Hiszek abban, hogy minden esküvőt saját hangulatában kell megörökíteni. Értékes munkát ebben a szakmában nem lehet futószalag szerűen gyártani. Itt fontos, hogy érezzük az esemény hangulatát. Mindegyik esküvőre lelkileg kell felkészülni, nem elég a szakmai felkészültség.

web: http://www.wendleskuvofotozas.hu

Moór Dávid

2006-ban dolgoztam az első esküvőmön mint videós. Majd pár év után a fényképészetre váltottam, ezzel párhuzamosan a fényképész képzést is elvégeztem. Tényleg csak azt tudom mondani, hogy ez a világ legjobb munkája 🙂

web: http://www.moordavid.com

Vörös Ákos, redphoto.hu

Találkozni emberekkel, mosolyt csalni az arcukra a saját fényképükkel nagyon jó érzés, ami inspirál és erőt ad. Fényképezni jó, hiszen emléket őriz, pillanatokat örökít meg. Ezekért a pillanatokért dolgozom.
Ha kérdésed, észrevételed, kívánságod van, vagy szeretnél fotót magadról (barátoddal / barátnőddel), jegyes pároddal, vagy már házastársaddal, keress meg az elérhetőségeim egyikén!

web: http://www.redphoto.hu

hgfoto

Horváth Gábor vagyok, hgfoto, vagy hgwells néven publikálok különböző fórumokon.
hgwells-foto Kft. ként dolgozunk a fiammal.

web: http://hgfoto.hu/