Kategória: Esküvői videó

Szepesi László – SZEPESIVIDEO

HOGY A PILLANAT ÖRÖK MARADJON Full HD minőségben.
Miután lezajlik az esküvő, ceremónia, évek múltán halványulnak emlékek. A lényegesebb dolgokra emlékezünk sok év múlva is, de vajon mi az az “”eszköz”” ami igazán képes felidézni bennünk a történéseket teljes részletességgel?… Film az esküvőről, buliról, érzelmekről!!!! 1999 óta ifjú párok szolgálatában.

web: http://szepesivideo.hu

Kantó Géza ev.

Kantó Géza vagyok. Sopron környékén foglalkozom többek közt esküvői videózással, egyszemélyes zenekarként szintetizátorral élőzene szolgáltatással, kisebb hangosításokkal, valamint “szerényebb” fotózással is.

web: http://www.kantogeza.hu

Serenity team – Fotó & videó

Legnagyobb elismerés számunkra a párok öröme, a boldogság, amit az elkészült felvételekkel okozhatunk, az érzés, hogy részesei lehetünk életük egyik legfontosabb napjának, és úgy örökíthetjük meg mindazt, hogy maradandó, szép emlék legyen akár hosszú évek múltán is, amit örömmel vesz elő a család, amit a gyerekek tágra nyílt, a szülők pedig könnyes szemmel néznek végig újra és újra.

Operatőri munkánk során ötvözzük a modern cinematográfia elemeit a hagyományos, dokumentarista stílussal, így minden fontos momentum rögzítésre kerül, szem előtt tartva az esztétikai minőséget és kreativitást is. A filmes hatáshoz nem csupán a kiváló képminőség járul hozzá, hanem a történetmesélés módja is, ahogyan bemutatjuk a nap eseményeit.

web: http://www.serenityteam.hu

Dávideó

Esküvői Videózással foglalkozom leginkább, szeretem csinálnia és nem a pillanatot hanem az érzelmeket próbálom filmezni az mindent elárul 🙂

web: http://www.davideo.hu/

JUNOFilm

JUNOFilm – Esküvői videó és cinematográfia
Cinematográfus szemlélettel készítjük el filmedet az esküvődről. Legyen dokumentarista videó, játékfilm, vagy cinematográfia, megörökítjük legszebb emlékeidet.

web: http://junofilm.hu

Esküvői videó – Baja

Valahol a hagyományos esküvői videósok és a filmesek között helyezkedünk el félúton. Már reggel a készülődéstől ott vagyunk, a ceremóniákat ketten átlagban 4-6 kamerával vesszük fel végig.
Készítünk egy hosszú dokumentáló változatot, valamint egy rövid nézhetőt, + két klippet a készülődésről és egy “best of”-ot.
Természetesen mind full hd minőségben elérhető áron.
Ja és persze a humor se áll messze tőlünk.

facebook: https://www.facebook.com/EskuvoVideoBaja