Kategória: Esküvőszervező

Bánhegyi Zsófi Esküvőszervező

Esküvő- és rendezvényszervezés sok éves tapasztalattal, állandó, megbízható partnerekkel, szolgáltatókkal. Folyamatosan az igényeknek megfelelően bővülő szolgáltatásokkal.
A több mint tíz év alatt lehetőségem volt szolgáltatóként és szervezőként is részt venni, tapasztalatokat gyűjteni esküvőkön, rendezvényeken.
Ezen tapasztalatokkal szeretném segíteni a Ti esküvőtök szervezését is.

web: www.eskuvonektek.hu

Álomvarázs Esküvői Ruhaszalon és Öltönyház

A cégünk komplett esküvőszerzéssel, dekorálással, csokoládé szökőkút bérléssel, menyasszonyi ruhabérléssel, koszorúslány ruhabérléssel, menyecskeruha bérléssel, öltöny készítéssel foglalkozik. A legújabb szolgáltatásunk a szépülni vágyók felé irányul flabélos formájában. Így egy kicsit kedveskedni tudunk azoknak a menyasszonyoknak akik tőlünk bérlik a menyasszonyi ruhájukat, ajándékba egy havi korlátlan flabélos bérletet adunk.

web: http://www.eskuvoszervezes.freewb.hu

Elegancia Esküvőszervezés

Nagy Kata esküvőszervező vagyok, a székesfehérvári székhelyű, Elegancia Esküvőszervező Iroda tulajdonosa.

Esküvőszervezéssel leginkább Székesfehérvár-Velencei-tó és a Balaton környékén foglalkozom, de szívesen teszek eleget országos felkéréseknek is. Rugalmasság, megbízhatóság, maximális együttműködési készség jellemzi leginkább munkámat. Mindig szívesen állok a kölcsönösen jól működő partneri kapcsolatok elébe, hisz számomra nagyon fontos, hogy megbízó Ifjú párjaim számára a legjobb lehetőségeket nyújthassam!

Elegancia Esküvőszervezés, a gondtalan pillanatokért…

web: http://www.eleganciaeskuvoszervezes.hu