Kategória: Hasznos

Fotópályázati felhívás – Esküvői fotók a ligetben

A Városliget Cafe pályázatot hirdet fotósoknak. A beküldött és díjazott pályadíjakból pedig a későbbiekben kiállítást is szerveznek.
Abban a megtisztelő feladatban lehet részem, hogy e pályázat egyik zsűritagja lehetek.
További információt az alábbi linken olvashattok: Continue reading “Fotópályázati felhívás – Esküvői fotók a ligetben” »

Esküvő kiállítás Győr – 2015. október 17-18.

Az esküvői időszak kellős közepén már a következő évi szezonra készülünk, ezért szeretnénk tájékoztatni a következő esküvő kiállítás időpontjáról és helyszínéről, ami hagyományteremtő szándékkal idén októberben kerül megrendezésre:

2015. október 17-18.
Duna Center, Győr
(9025 Győr, Csipkegyári u. 11.
)

Mitől lesz valaki esküvői fotós?

Ahogy egyre elérhetőbb áron lehet digitális fényképezőgéphez jutni, úgy szaporodnak az önjelölt fotósok is. Lefotózta a szomszédot, a sarkon kéregető hajléktalant, lepkéket és virágokat. Mivel sok sok like-ot kapott a képekre felbátorodott és FB profiljánál gyorsan ki is javította a nevét XY photography-ra, hogy mindenki tudja, Ő bizony mostantól fotós. Emberünk csakhamar rájön, hogy az egyik legkönnyebbnek tűnő és könnyedén elérhető pénzszerzési forma a fotózáson belül az esküvői fotózás. Mivel 2 sarokkal távolabb egy távoli rokonnak épp esküvője van ahova vendégként meg is hívták, elmegy és viszi magával a fényképezőgépét is. Profikat megszégyenítő módon vetődik az ifjú pár lábai elé (kicsit kibillentve egyensúlyi helyzetükből a megbízott fotós és videós kollégákat) felmászik mindenre amire fel lehet és amíg a gép aksija le nem merül folyamatosan nyomja. Miután hazament és letörölte a számítógépéről a felnőtt filmeket, hogy a több ezer kép amit készített elférjen, már tölti is fel friss wedding photography albumát és már nem csupán fotós, Ő már esküvői fotós.

Talán nem ennyire ironikusan, de erről a témáról ír elég részletesen az alábbi cikk: mitől lesz valaki esküvői fotós?

Eszköz biztosítás esküvői szolgáltatóknak

fotos_biztositasNem szerettem volna reklámot csinálni neki, de olyan sokan kerestek meg privátban, hogy inkább közzé teszem az információt.

Létezik biztosítás informatikai / műszaki eszközökre ami “ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEK ALL RISKS BIZTOSÍTÁSA” névre hallgat. Ez kimondottan fotósoknak, filmeseknek, DJ-knek lehet hasznos, akik igen komoly értékű műszaki eszközt használnak munkájuk során. A biztosítás díja bőven elfogadható és a szerződés feltételei is elég jónak tűnnek (több, mint 1 éve megkötve)

A kontakt, akit keresni kell:

Hortobágyi Szilveszter
hortobagyi.szilveszter@consequit.hu

Hivatkozni pedig vagy a csoport nevére (Esküvői Szolgáltatók Szakmai Eszmecsere) kellene, így tudni fogja egyből, mit szeretnétek.